Majorens workshop

Fodrehus til min jagtkammerat

Skrevet tirsdag den 22. november 2016
img_0291

1. Jeg er blevet inviteret på jagt rigtig mange gange hos Børge. Som tak for mange fine jagtoplevelser valgte jeg derfor, at lave et fordrehus til gav for de rådyr, der aflægger Børge og Maries have et besøg.

img_0285

2. Jeg fandt en tegning på nettet, som jeg anvendte til inspiration. Først skar jeg en 12 mm trailerplade til, hvorefter de enkelte dele blev samlet, hvilket ses her på billedet. Endvidere høvlede jeg noget lærketræ til fordrehusets ben.

img_0287

3. Her samles lærketræet med rustfrie skruer. Lyntvinger kan man ikke få nok af …. mit favorit mærke er Wolfcraft.

img_0290

4. Her er benene monteret på “kassen” med bræddebolte. Endvidere har jeg monteret en kæde, således at lågen kan holde sig åben medens fordret fyldes i kassen. Børge blev meget glad for fodrehuset og allerede dagen efter var der rådyr, der “besøgte” fordrehuset. Næste gang jeg laver et fordrehus, vil jeg overveje at male benene sorte, sådan at fordrehuset falder bedre i med naturen.

Læs flere projekter om Projekter eller se alle mine projekter.

Skriv et svar

2 kommentarer

 1. Henrik M. Andersen siger:

  Hyggeligt med et nyt projekt fra dig. Flot og gennemført som altid ?

  Er forbi din hjemmeside med jævne mellemrum for at se, om du har lagt ny inspiration op. Synes godt om dit værksted, der giver mange gode ideer. Er der sket nyt de sidste par år, så du har en update på vej?

  Mvh Henrik

  • Majoren siger:

   Hej Henrik
   Tak for de pæne ord, der har været lidt travlt med andre ting, men nu kommer der snart et par artikler om diverse.

   majoren