Majorens workshop

Hyndeboks til majorens hule

Skrevet mandag den 7. september 2015

 

 

IMG_1190

Mine Adirondack stole som jeg har placeret i ”majorens hule” er ganske fine at sidde i, men det kunne nu være rart med en hynde. Derfor besluttede jeg mig for at lave en hyndeboks og her ses tegningerne og opskæringslisten. Det er min erfaring, at tiden der går med at lave en tegning og en opskæringsliste tjener sig ind i den sidste ende.

IMG_1191

Jeg købte noget lægter og billige stakitbrædder i trykket træ. Her er rammerne konstrueret.

 

IMG_1192

De to rammer blev samlet og det hele beklædt med noget ”sokkelplastik” (Kan ikke huske den rigtige betegnelse, men jeg har også brugt det til mine højbede) Bunden blev ikke beklædt her er der en rammekonstruktion.

IMG_1194

Brædderne fik en tur gennem fræseren for at lave nogle profiler, lige som kanterne blev afrundet – så ser det hele lidt mere fancy ud. Her er der monteret et låg som ligeledes er beklædt med ”sokkelplastik”

IMG_1195

 

Og her er hyndeboksen sat på plads i majorens hule… klar til middagssøvn … ahahah…. zzzzzzz

Læs flere projekter om Projekter eller se alle mine projekter.

Skriv et svar

Ingen kommentarer endnu