Majorens workshop

Mobil reol til børneværelset

Skrevet lørdag den 24. december 2022

Nor – vores datters og svigersøns – lille dreng, ønskede sig en reol til børneværelset. Den skulle være mobil og så skulle den være sløringsfarvet (min datter har aftjent værnepligt og opvokset med en far, der altid har været i forsvaret… så måske derfor….. ja, nogle vil vel sige miljøskadet)

Jeg søgte inspiration på nettet og tegnede den model, som jeg ville bygge. Her er der tildannet nogle mdf profiler, som skal udgøre siderne og hylerne.
Her har jeg lavet en prøvesamling. Hjulene (Købt på nettet og beregnet til et skateboard) bliv monteret med en gevindstang.  
Her er reolen samlet
Jeg syntes, at der manglede lidt. Nor skulle jo gerne kunne se, at det er morfar, der havde lavet den til ham. Derfor besluttede jeg, at udstyre reolen med et par maskingeværer, som her ses under tildannelse.
Her er den endelige ”våbenproduktion” … bemærk at løbet kan afmonteres (Så der kan foretages pibeskift J
Her ses så det færdige resultat. Jeg valgte også at montere noget lys på reolen (Af den type man anvender til opsætning på mørke steder og som kan aktiveres med et tryk)
Læs flere projekter om Projekter eller se alle mine projekter.

Skriv et svar

Ingen kommentarer endnu