Majorens workshop

Reparation af laminatbordplade

Skrevet onsdag den 15. marts 2017
2

Når man ikke tænker sig om, kan det hurtigt gå galt. På et tidspunkt var jeg ved at reparere de halogen lys, som jeg har monteret under overskabene i køkkenet. Under reparationen havde jeg placeret pærerne på køkkenbordet uden at tage strømmen fra. I min iver var jeg åbenbart kommet til at tænde for pærerne, og uheldigvis vendte en af dem ned mod køkkenbordet, hvilket betød et solidt brændemærke, som var gået helt igennem laminatet.

1

Hele bordpladen var således klar til udskiftning. Da der er tale om en sammenlimet bordplade i u-form og med nedsænket vask er det en temmelig dyr fætter, hvorfor jeg besluttede at give en reparation en chance (Man er vel Nordjyde)

Jeg havde heldigvis gemt et stykke bordplade, som havde ligget ca. 12 år på værkstedet (SMID ALDRIG UD). Her af blev der tildannet en prop, med mit prop bor. Her er der gjort klar til at borde et hul til proppen.

Så er hullet boret... rent og fint og klar til at isætte proppen

Så er hullet boret… rent og fint og klar til at isætte proppen

Her er proppen så monteret og som det ses, er den ikke helt usynligt, hvis man er meget tæt på.

Her er proppen så monteret og som det ses, er den ikke helt usynligt, hvis man er meget tæt på.

Men på afstand skal man se godt efter for at erkende at der har været en skade. Jeg brugte efterfølgende noget emalje til at sløre proppens kanter med (Emalje som bruges hvis man eksempelvis har slået et stykke emalje af sit hvide komfur.

Men på afstand skal man se godt efter for at erkende, at der har været en skade. Jeg brugte efterfølgende noget emalje til at sløre proppens kanter med (Emalje som bruges hvis man eksempelvis har slået et stykke emalje af sit hvide komfur).

Læs flere projekter om Projekter eller se alle mine projekter.

Skriv et svar

Ingen kommentarer endnu